full screen background image

Vleugels van Papier

Home

Vleugels van Papier verkoopt wenskaarten van de collectie ‘Egel’ aan zowel particulieren als winkels. De wenskaartencollectie 'Egel', is getekend door Ilse Brosens. Klik hier voor de staande kaartjes van Egel. Intussen is er een tweede collectie (rouw)kaarten met natuurelementen geboren. Minimalisme, soberheid en eenvoud voeren hier de hoofdtoon. Het grafiet toont de weg naar verstilling. Je vindt deze kaarten al in de winkel.

 

Ilse Brosens maakt geboortekaartjes en logo’s in opdracht. Ze helpt je graag en maakt voor jou een uniek, persoonlijk ontwerp naar jouw wensen en smaak. Klik hier voor de contactgegevens 

 

De kaartencollecties van Vleugels van Papier zijn te koop op verschillende plaatsen bij de lokale (boek)handelaar in België:

1000 Brussel (Passa Porta Bookshop), 2640 Mortsel (De Boekuil), 2920 Kalmthout (Philippo Rozen), 3000 Leuven (Boekhandel De Kleine Johannes), 8000 Brugge (Boekhandel De Reyghere en Brugse Boekhandel), 8400 Oostende (Boekhandel Corman), 9000 Gent (Poëziecentrum, Cooremetershuys, Triado), 9230 Wetteren (Kreatiek), 9800 Deinze (Letters & Co).

In Nederland vind je de kaartencollecties van Vleugels van Papier in: 4554 BD Westdorpe (Attent Goethals en Landwinkel De Baeckermat), 4461 JP Goes (Paard van Troje), 4561 AS Hulst (De Rozenboog)

Ben je handelaar en wens je ook onze collectie in je winkel? Neem dan gerust contact op. We zijn nog altijd op zoek naar unieke plekken voor onze collectie.

 

PS: De boekentip van Ilse ‘25 gram geluk’ over, je raadt het al, een egel… Het is een vertederend verhaal over een Italiaanse veearts Massimo Vacchetta die zo geraakt wordt door een egeltje dat zijn leven verandert. Het is geestig te boek gesteld door Antonella Tomaselli. Een echte aanrader!

 

 

 

 

Woede is een zeer korte dwaasheid.
Horatius